You Have Never Seen A Wooden Rest Area Like This Before… Wow! – Indulgd
Close

Indulgd

You Have Never Seen A Wooden Rest Area Like This Before… Wow!

By 

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-1

Three university students and design studio UTAA collaborated to transform a parking area at the base of a building into a unique and inviting rest and study area for the students of the university in Seoul to use for escaping the wind and sun. The entire build is created from wooden ribs which create a spiraling funnel to the interior of the rest area. The seating is created by the cut design of the wooden ribs. The mesmerizing beauty of the rest area draws students into explore and then keeps them there we the comfort and inspiring view.

The rest area provides a walkway through the entire length of the building, giving students a reprieve from the sun and rain as they walk on campus. An intriguing design created by the creative minds of students and UTAA.

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-8

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-7

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-6

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-5

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-4

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-3

Relax-Area-at-The-University-of-Seoul-2

Via Fubiz and UTAA Company

Hello!